martes, 16 de junio de 2020

Tercera #Bicinit #Soterranya Massanassa entre l'horta i la marjal. 18/06 19.45H

La bicinits de Soterranya a poc a poc s'acosten a la Mar.

Aquest dijous eixirem a les 19.45 des de la Porta de l'Ajuntament de Torrent, des d'on després de visibilitzar les nostres bicis per la ciutat, pedalarem suaument en direcció est, amb el sol a la nostra esquena i al capdavant, la promesa de moments compartits, i noves històries i vivències en els nostres cors.
Aquesta tercera edició de les nits més sosteniblement divertides , ens guiarà a colp de pedal fins a Massanassa , on podrem descobrir històries i llocs d'aquest encantador poble de la nostra comarca. Les nostres bicis ens portaran fins a la marjal, on gaudirem dels colors i matisos de la posta de sol, en aquest meravellós espai natural. I allí, fent rotgle, compartirem el sopar i una bona estona.
Amb motiu de la fase 3 del procés de desescalada, el nombre de visitants no pot ser major de 30, per la qual cosa és necessari apuntar-se en el mail soterranya@gmail.com.

Recorda Mascareta+ respectar la distància + llums+ alguna cosa per a sopar+ el teu millor somriure.

IMPORTANT PORTAR LLUMS i repelent de mosquits



Recorda que aquesta és una activitat oberta i gratuïta , on la gent participa lliurement i té com a finalitat animar a l'ús de la bici i a conéixer el patrimoni de l'Horta Sud,





No hay comentarios: