martes, 2 de junio de 2020

Bicinit is Coming. 15 anys de Bicinits de Soterranya. Aquest Dijous Picanya i el Safranar

En la seua edició número 15 , no podia faltar un clàssic de les suaus nits de finals de primavera i l'estiu, les Bicinits de Soterranya .Una oportunitat per a gaudir a colp de pedal de l'Horta Sud. Una comarca que no s'acaba mai.

En aquesta edició,  amb les nostres bicis descobrirem racons secrets, coneixerem històries i personatges increïbles, ens banyarem sota la lluna i sobretot gaudirem de la vida. Recorda que si tens mobilitat reduïda, tenim a la teua disposició bicicletes adaptades perquè tu, també  hi participes.



Aquest dijous celebrarem el Dia Mundial del Medi Ambient , amb la primera Bicinit recorrent a ritme pausat amb les nostres bicicletes l'horta del Safranar i les hortes que envolten la població veïna de Picanya, on podrem sopar, fer-se una ortxata,  i compartirem alguna història i lloc interessant. A més podrem descobir el carril bici més màgic de la comarca. 

L'eixida serà a les 20h del dijous 4 de Juny des de la Porta de l'Ajuntament de Torrent.
Recorda que estem en Estat d'Alarma i en la Fase 2 de la desescala, per la qual cosa serà obligatori complir escrupolosament les mesures de seguretat referent a la distància física , l'ús de màscara i el nombre de participants. A més recorda que l'ús de llums és també obligatori

Per a participar inscriu-te en soterranya@gmail.com . Places limitades


Descobrir el patrimoni de la nostra comarca, retrobar-te amb bones amistats, compartir moments màgics, una bona conversa i milers d'experiències. Tot això i més són les Bicinits de Soterranya. Te les perdràs?




No hay comentarios: