lunes, 8 de junio de 2020

Segona #Bicinit. El Castell d'Alaquàs a colp de pedal. 11/06 19.45h Torrent

Segueix la temporada de #Bicinits de #Soterranya, aquest dijous dia 11 de juny amb una visita a un dels llocs més emblemàtics de l'Horta Sud, el Castell d'Alaquàs , on podrem descobrir els seus secrets i llegendes. A més, de camí, vos contarem altres històries que vos farà enamorar-vos més encara, de la comarca.
L'eixida serà des del ficus de la Porta de l'Ajuntament de Torrent, però ATENCIÓ, aquesta vegada eixirem a les 19.45 perquè el castell tanca a les 21h. Per tant , intentem ser puntuals.

Amb motiu de la fase 2 del procés de desescalada, el nombre de visitants no pot ser major de 30, per la qual cosa és necessari apuntar-se en el mail soterranya@gmail.com. A més el grup de bicis serà de màxim 15 persones, al cas de ser més , en farem dos grups.



Després de la visita, soparem i farem una passejada en bicis per l'horta. Recorda Mascareta+ respectar la distància + llums+ alguna cosa per a sopar+ el teu millor somriure.

IMPORTANT. Aquesta bicinits és inclusiva. . Si tens mobilitat reduïda i vols participar, tenim a la teua disposició dues bicicletes adaptades. Posa't en contacte amb nosaltres


Recorda que aquesta és una activitat oberta i gratuïta , on la gent participa lliurement i té com a finalitat animar a l'ús de la bici i a conéixer el patrimoni de l'Horta Sud,




Visca la bici!

No hay comentarios: