sábado, 6 de mayo de 2023

La força de les persones💜🚲Soterranya Premi Nacional Ciutadà FAC.

Fa un temps una persona va preguntar perquè des de Soterranya, fem tot el que fem.
- El feu per diners? Per un Salari? No. 
- El feu per Déu? .  La veritat és que no. 
Davant d'aquestes preguntes ,  a soles ens va a eixir una resposta. Perquè creiem en les persones. 

20 anys després de nàixer,  Soterranya ha rebut un dels premis més importants, el del reconeixement del món associatiu del seu poble.  Persones i entitats, companyes de lluites guanyades, perdudes i somiades. 

Però el premi gran,  és la sort  de compartir cor , espai, i temps amb totes les persones que són Soterranya ara i sempre. 
Txema, Ale, Victoria, Maite, Clara, Rubén, Víctor,  Laura, Elsa, Ana, Noelia, Bea, Carmelo, Pedro, Vicente,  Cris, Mamadou, Alex, Maria, Pepe , Alberto, Yolanda , Amparo,  Mar , Isabel, Toni , el gran Parrreño i tantes altres que podríem omplir un llibre. També són Soterranya les famílies, xiquets i xiquetes del projecte,  les que són prop i les que són lluny. I també els centenars d' amics i amigues que estimen i admirem. La Llavor,  la Fundació de l'Horta Sud, Rodamons , AMA, La Asociación Estatal de En Bici Sin Edad, València en bici, Conbici, Sant Joan de Déu València, Astrotorrent, Falla Cronista Beguer Esteve, Cor de Vila, l'Horta en moviment,  Kolectivo de Jóvenes del Parke,  i un fum més. 

En Soterranya tenim fe en el poder creador de les persones, en la seua força transformadora per la construcció del món més sostenible, inclusiu, just, amable i humà que totes les persones ens mereixem. 

Gràcies! Continuem! Endavant! 

I visca la bici! 🚲🚲🚲🚲🚲


No hay comentarios: