lunes, 15 de mayo de 2023

Eleccions a Soterranya. Assemblea Xenillet, debat electoral i #VotaEnBici

Amb motiu de la celebració de les eleccions municipals i autonòmiques  Soterranya posa en marxa diferents iniciatives per dinamitzar i fomentar la participació ciutadana.

En primer lloc el pròxim divendres 19 de maig , a les 17h  en la Plaça del carrer Xenillet,  hem convocat una Assemblea del veïnat del barri del Xenillet per arreplegar propostes que a les 18h seran traslladades a representants de partits polítics de Torrent. 

El dissabte 20 de gener, a les 10h al Centre d'informació Juvenil , al segon pis de l'edifici metro , tindrà lloc , per tercera vegada, el ja tradicional debat amb  partits polítics municipals, on podrem parlar de model de ciutat, polítiques socials, cultura,  mobilitat, sostenibilitat, polítiques de joventut i d'habitatge. 

Per últim el dia 28 celebrarem  #VotaEnBici per visibilitzar el potencial de la mobilitat activa i sostenible. 

A les 12h hem quedat al ficus de la porta de l'Ajuntament de Torrent  per anar a votar en bici juntes i gaudir del matí. Si no pots vindre o estàs lluny, pots fer-ho i penjar una foto amb el hastag #VotaEnBici .

Durant tot el dia les bicis adaptades del programa #EnBiciSenseEdat #Torrent, estaran a disposició de les persones amb mobilitat reduïda per facilitar  apropar-se al col·legi electoral a exercir el dret al vot. 

Pots contactar amb Soterranya a soterranya@gmail.com i al 961557913

No hay comentarios: