jueves, 29 de mayo de 2014

INSPECCIÓ DE PRIMAVERA DEL BARRANC DE GALLEG .DIUMENGE 1 DE JUNY

Des de fa anys, Col.lectiu Soterranya té un conveni de col·laboració amb la Fundació Limne dins del programa Projecte Ríos, mitjançant al com Soterranya realitza labors de control i protecció en els aiguamolls Torrentins. Gràcies a la labor de l'associació, es pot tenir una aproximació a l'estat de salut d'espais naturals com el Barranc de Galleg o el Barranc de l’ Horteta.






Diumenge que ve 1 de juny, es realitzarà la inspecció de primavera la qual té una especial importància per a poder veure l'estat dels aiguamolls després del dolorós incendi que el passat dia 22 d'abril va afectar a la Serra Perenxisa.

La inspecció serà coordinada per la biòloga de Soterranya i com ens indica des de l'entitat “L'activitat està dirigida a tots els públics, ja que principalment el que es busca,  és la participació de la ciutadania de manera que coneguen els espais naturals presents a Torrent, i d'aquesta forma s'impliquen en la seua protecció”





Soterranya porta deu anys realitzant labors de conscienciació i protecció en diferents paratges naturals presents en el municipi de Torrent i utilitzant aquests paratges per a treballar de forma trasnversal aspectes tan importants com la solidaritat, la protecció del medi ambient i el treball en equip i posant en valor els aspectes socials, ambientals i culturals d'aquests importants espais.



La cita serà diumenge que ve dia 1 de juny, a les 10h. El punt de quedada des d'on es desplaçaran a la Serra, la Font de la Granotes ( Avinguda del País Valencià- Torrent).


És convenient confirmar en soterranya@gmail.com 

No hay comentarios: