dissabte, 13 de juliol del 2024

Crònica de la Bicinit més dolça. La marjal i la vida, infinites.

Tastar cada pam de l'Horta sud. Omplir els pulmons de la brisa de la Mediterrània. Gaudir  tots els matisos del verd a la marjal i de la paleta d'ocres al cel a boqueta nit. I per damunt de tot, celebrar la vida. Perquè això són les #Bicinits, deixant arrere inquietuds, dubtes i presses, endinsar-se de ple en la més sentida Dolce Vita. Un acte d'hedonisme buscant els plaers més purs dels instants, el colors  i dels sentits. 

Eixìrem de Torrent per creuar tota la comarca amb el sol a l'esquena. En arribar a Massanassa, el Camí de Rabísancho, ens va recordar la presència dels jueus a l'Horta Sud. Seguint-ho, s'endinsàrem a la marjal, en perfecta comunió amb la natura obrint-se pas amb la silueta dels edificis de la gran ciutat a l'horitzó. Tan lluny i tan prop del que realment importa, arribarem a la mar que ens va rebre amb el braços oberts . El fills i les filles de la Mediterrània amb les seues bicis soparen i compartiren entre rialles  i converses de futur , per banyar-se baix a les estrelles abans de prendre el camí de casa, bordejant la mar fins Pinedo on baix  algunes gotes de pluja un grup va prendre la direcció al cap i casal, i altre pel camí de tremolar cap a Torrent.

Celebrar la vida, gaudir d'allà on som, retrobar-se amb el demés, aclamar els tresors naturals i patrimonials que ens envolten,  retrobar-se a la mirada de l'altre, els somriures i la felicitat són revolucionàriament transformadores perquè enfront a l'odi, sempre més amor i menys motor.

Utilitza la bici cada día i somriu , el futur és nostre.  #Bicinits2024 #Soterranya