dilluns, 27 de maig del 2024

Primera Bicinit 2024! El fill del forner. Cent d'Estellés🚲💜

Comencem la temporada 19 de bicinits de Soterranya! 💜🚲

Ara fa justament 100 anys, va nàixer a Burjassot el fill del forner. El posaren per nom Vicent , i amb el temps es va convertir en un dels més grans i estimats poetes valencians de tots el temps. 

Era de justícia que a l'any Estellés, la nostra estima i les pedalades de la primera bicicnit , feren homenatge a Vicent Andrés Estellés . Per tot això vos proposem una nit màgica, plena de història, curiositats, bicis , personatges, música  i de la més encisadora poesia. 

Quedarem el pròxim dissabte dia 1 de juny, como ja és tradicional, al Ficus de la porta de l'Ajuntament de Torrent. Heu de ser puntuals perquè estem treballant per tindre un regal que vos agradarà molt. 

Amb la dolça brisa vespertina creuarem l'Horta per endinsar-nos suament a la ciutat de València on descobrirem amagatalls i racons secrets que estigueren presents a la vida d'Estelles. Més tard deixarem enrere el cap i casal per anar on tot va començar, a Burjassot, on les amigues i amics de Ca Bassot ens rebran per conèixer més a prop la figura del fill del forner que ens va a enamorar de les lletres, i que  un bon dia ens va ensenyar que " Allò que val és la consciència
de no ser res si no s’és poble". 


Aquesta activitat és un bici passeig  de participació lliure, amable i inclusiu. Recorda tindre la bicis a punt, portar llums , alguna cosa per compartir al sopar, i el millor dels somriures. 
Més info al 961557913 i a soterranya@gmail.com

1 comentari:

Pilar ha dit...

Molt bona proposta, la Nit d,Estellés, recorder els lloc emblatics del poeta. Qué ho passeu molt bé !!!