domingo, 16 de julio de 2023

Crònica #Bicinit La marjal infinita. Tots els colors del verd. #Soterranya

Tots els colors del verd, tots el matisos dels sentiments més elevats, amistat, felicitat, generositat , gratitud i futur , en un pont de mar blava que creuant l'Horta Sud, ens  va portar des de Torrent fins la Mediterrània, descobrint la Marjal infinita .


Fugint de la calor, el passat divendres,   un grup d'alegres bicis , eixírem des del ficus de la porta de l'Ajuntament de la ciutat, per creuar l'horta del Safranar i arribar a l'estació de Picanya, on el grup va augmentar per continuar camí,  des de Paiporta vora barranc, fins a Catarroja i l'estació de trens de Massanassa on ens esperava encara més gent. Des d'enllà, emprengueren viatge de la mà del bon amic Josep , pel camí  "de la seua familia", dels Codonyers,  per endinsar-nos a la marjal infinita i entre partides, tancats, camps d'arròs plens de vida, centenars d'aus, libèl·lules i tolls d'aigua, pedalàrem deixant el sol a la nostra esquena,  i olorant la mar, arribàrem al Saler on baix les estrelles,  vam poder compartir sopar i banyar-se a la mar.  Rialles,  converses i molta estima, per a  entendre que la força i el futur resideix en totes i entre totes les persones. 

Camí de casa pedalàrem vora mar, fins a Pinedo on les festes del barri omplien de música la nit. A eixe punt, la gent de València va continuar per la punta fins a la ciutat, i la gent de Torrent, enfilarem pel camí del Tremolar , Sedaví, Paiporta i Picanya per arribar a casa. Tothom amb el gust als llavis, de la mar , la humanitat i la satisfacció de compartir espais , temps i moments amb gent meravellosa amb la mirada carregada de futur, un futur tan potent i infinit com el de la nostra marjal.

Gràcies de tot cor 🚲💜

#Bicinits2023 #Soterranya #Nitsdestiu

No hay comentarios: