jueves, 6 de octubre de 2022

Soterranya rep el reconeixement de la iniciativa "Un dia de Salari" de Caixa Popular

En un marc incomparable, al Trinquet de Pelaio , la Catedral de l'esport valencià, va tindre lloc ahir una vesprada màgica en la que Caixa Popular va lliurar els reconeixements "Un dia de salari" a diferents projectes socials.

Fins a 116 projectes es van presentar enguany dels quals 11 han estat triats. Des de iniciatives d'ajuda a persones amb diversitat funcional, cooperació internacional ,  cooperativisme i igualtat fins a  projectes de desenvolupament de barris en risc d’exclusió. I som de Enhorabona perquè el treball que Soterranya desenvolupa a l'Espai de Solidaritat Parreño al #Xenillet #Torrent ha rebut uns dels reconeixements. Una espenta molt important a projectes com #BicisPeraTotes #EnBiciSenseEdat , #BiciSocial i les activitats socials amb menors i famílies que des del barri del #Xenillet en Torrent,  Soterranya treballa amb tot el cor des del voluntariat, el compromís i el convenciment que un món millor és posible. 

Des de Soterranya agraïm moltíssim als treballadors i les treballadores de Caixa Populars la seua elecció.   "Un dia de Salari" naix de la donació  voluntària d'un dia del seu treball a projectes socials.  Com va remarcar Paco Alós Director de Responsabilitat Social Corporativa " un projecte que és orgull per l'entitat i un orgull per a mi compartir treball amb gent tan compromesa com els meus companys i companyes " 


Des de Soterranya. Mil gràcies! 

No hay comentarios: