miércoles, 20 de septiembre de 2017

Que ens espera encara en la Setmana de la Mobilitat Sostenible. de #Torrent...????



Demà dijous a les 19.30 a la Casa de la Cultura de #Torrent, tenim plaer de comptar amb el professor d'urbanismes Joan Olmos i Elena Azcárraga, arquitecta, urbanista i paisatgista.
Una oportunitat única d'entendre la importància de la relació
de l'espai públic que ens envolta i la qualitat de vida de les persones.


El Divendres des de les 8 a les 10 si passes amb bici o caminant pel carril bici a Picanya, et convidem a desdejunar i t'obsequiem amb el diari LEVANTE per a agrair-te que millores el món cada dia amb el teu compromís
A la vesprada a les 18.30 en la Font de les Granotes de Torrent Parquing Day vine't i gaudeix de l'espai públic de la teua ciutat, hi haurà torneig de fallera calavera i sorpreses!!. I a les 21.30 BICINIT!! eixirem des de la seu de Soterranya en C/Sedavi 11 a fer-nos un volt amb bici per la comarca. 

El dissabte anirem de bicimani amb els amics i amigues d'Aldaia, Alaquàs i Xirivella per a reivindicar millors connexions amb bici, caminant i en transport públic amb València. Eixirem a les 10.30 des del ficus en l'Avinguda del País Valencià al costat de la porta de l'Ajuntament de Torrent .


El diumenge a partir de les 10h en la Plaça de Moralets celebrem una volta amb bici per Torrent amb grans sorprese i moltaaaa gent.


I recorda que estan en marxa els nostres concurs en el qual pots guanyar grans premis!! Fins al 26.


I això és tot de moment, Però encara queden molta coses...





No hay comentarios: