jueves, 15 de septiembre de 2016

BiCINIT on fire. Ens anem a la mar salà en bici

Aquest dissabte a la nit té sabor a bicicleta, a llibertat, a mar, a aventura i a sorpresa. Perquè continuem amb el Mes de la Mobilitat Sostenible de Torrent amb una única i genuïna BICINIT, que ens portarà des de Torrent fins a la platja, passant per l'horta i gaudint de les seues olors i els seus colors per a acabar en un lloc màgic on ens esperen moltes sorpreses...música, amistat, un bany en el mar, i molt bon rotllo.

És important que porteu menjar i beguda per a compartir entre totes.

L'eixida serà en el ficus en l'Avinguda del País Valencià a Torrent ( porta Ajuntament) a les 18.30h i a les 19 arreplegarem a gent a València i durant el recorregut.

Recordeu que anem a pedalear de nit important portar llums per a ser visibles.

Us esperem!

#MSTorrent #Soterranya




Este sábado por la noche tiene sabor a bicicleta, a libertad, a mar, a aventura y a sorpresa. Porqué continuamos con el Mes de la Movilidad Sostenible de Torrent con una única y genuina BICINIT, que nos llevará desde Torrent hasta la playa, pasando por la huerta y disfrutando de sus olores y sus colores para terminar en un lugar mágico dónde nos esperan muchas sorpresas...música, amistad, un baño en el mar, y muy buen rollo.

Es importante que traigamos comida y bebida para compartir entre todas.

La salida será en el ficus en la Avenida del País Valencià en Torrent ( puerta Ayuntamiento) a las 18.30h y a las 19 recogeremos a gente en València y durante el recorrido.

Recordad que vamos a pedalear de noche importante llevar luces para ser visibles.

Os esperamos!

No hay comentarios: