lunes, 4 de julio de 2016

Quarta bicinit. Tant, tant...MEDITERRÀNEAMENT



I seguint amb el bon rotllo bicicletero, la nostra quarta BICINIT discorrerà des dels colors i olors de l'horta profunda, creuant de sud a nord la ciutat de València, pedalejant a l'encontre de la nostra estimada mar mediterrània.

Una vegada allí, soparet que compartirem entre tots i totes, i tindrem l'oportunitat de donar-nos un bany sota els estels, amb o sense vestit de bany però sempre amb ganes de passar-ho bé i gaudir de la vida a colp de pedal


En finalitzar tornarem a la recerca de camins d'horta fins que veiem la silueta de Torrent a l'horitzó, allà on està casa nostra.

Eixirem dimecres que ve a les 20.15h des del ficus a l'inici de l'Avinguda del País Valencià en la porta de l'Ajuntament de Torrent . I per a la gent de València que s'anime us arrepleguem en Sant Isidre a l'inici del carril bici a les 20.45h

______________



Y siguiendo con el buen rollo bicicletero, nuestra cuarta BICINIT discurrirá  desde los colores y olores de la huerta profunda, cruzando de sur a norte la ciudad de València,  pedaleando en busca de nuestra estimada mar mediterránea.

Una vez allí, cenita que compartiremos entre todos y todas, y tendremos la oportunidad de darnos un  baño bajo las estrellas, con o sin bañador pero con ganas de pasarlo bien y disfrutando de la vida a golpe de pedal. 

Al finalizar volveremos en busca de caminos de huerta hasta que vemos la silueta de Torrent en el horizonte, allá dónde está casa nuestra. 


Saldremos el próximo miércoles a las 20.15h desde el ficus al inicio de la Avenida del País Valenciano en la puerta del Ayuntamiento de Torrent . Y para la gente de València que se anime os recogemos en Sant Isidre al inicio del carril bici a las 20.45h.


No hay comentarios: