lunes, 25 de mayo de 2015

Canpanya #YOVOTOENBICI / Campaña #YOVOTOENBICI

Durant la jornada electoral d'ahir vam tindre en marxa la campanya #Yovotoenbici mitjançant la qual animàvem a desplaçar-se al col·legi electoral amb bicicleta, a més realitzem un servei d'acompanyament per a qui volguera desplaçar-se de manera sostenible a votar.

A Torrent van ser 16 les persones a les quals acompanyarem i dues a les quals acompanyarem fora de la ciutat, una a València i una altra a Xirivella ja que era allí on votaven. A més, van rebre desenes de fotos de persones que votaven amb bici en altres llocs de l'estat espanyol.

Gràcies a totes les persones que han participat a millorar la visibilitat de les bicicletes com a mitjà de transport.

En Soterranya treballem dur cada dia perquè estem convençuts i convençudes que la bicicleta és una eina de canvi social i de qualitat de vida per a totes les persones.

#Yovotoenbici #Soterranya

Durante la jornada electoral de ayer tuvimos en marcha la campaña #Yovotoenbici mediante la cual animábamos a desplazarse al colegio electoral en bicicleta, además realizamos un servicio de acompañamiento  para quién quisiera desplazarse de manera sostenible a votar.
En Torrent fueron 16 las personas a las que acompañamos y dos a las que acompañamos fuera de la ciudad, una a Valencia y otra a Xirivella ya que era allí donde votaban. Además recibimos decenas de fotos de personas que votaban en bici en otros lugares del estado español.

Gracias a todas las personas que han participado en mejorar la visibilidad de las bicicletas como medio de transporte.

En Soterranya trabajamos duro cada día porque estamos convencidos y convencidas que la bicicleta es una herramienta de cambio social y de calidad de vida para todas las personas.

Algunas fotos










No hay comentarios: