lunes, 28 de julio de 2014

ÈXIT DE BICILLIBRES INFANTIL A LA FRESCA. Més de 100 llibres plens d'aventures i somnis, poblen els carrers de Torrent

 Més de 100 llibres plens d'aventures i somnis, poblen els carrers de Torrent 







Aquest dilluns Torrent va despertar ple d'aventures, de somnis, d'il·lusions... Durant la nit del diumenge les bicicletes de Soterranya van creuar  la ciutat deixant un centenar de llibres en diferents racons del municipi. 

Un banc, una cabina de telèfons, un engronxador en un parc o el portal d'una casa, qualsevol lloc és bo per a trobar algun dels 100 llibres infantils que busquen algú que els llija .

“Amb aquesta acció,  pretenem combinar dues de les nostres àrees de treball, d'una banda potenciar l'ús de la bicicleta a Torrent i la comarca i per un altre acostar la lectura a tothom de forma senzilla i gratuïta”, han comentat membres de Soterranya.
La idea és senzilla, cada llibre conté un text explicatiu amb les instruccions. La idea és una vegada trobat el llibre, es enviar un mail a l'associació perquè quede constància i una vegada llegit, es demana que aquest torne a ser deixat en algun racó de la comarca perquè una altra persona ho gaudeix, creant una espècie de xarxa de solidaritat i cultura
Aquesta vegada l'acció ha anat dirigida als més petits, però a l'abril ja es va realitzar un altre bicillibres destinat a tots els públics i en el qual es van repartir més de 200 llibres. 
A causa de l'èxit creixent de cada convocatòria, des de Soterranya afirmen que continuaren repartint cultura a colp de pedal.



Si els petits gestos canvien el món, sens dubte Soterranya va en bona direcció


No hay comentarios: