viernes, 17 de enero de 2014

ENCETEM BICIS PERA TOTES!!!!



Aquest dimarts 21 de gener a les 19.30 presentarem en l'Espai Jove ( Segon pis, Edifici Metre.Avinguda del País Valencià 103 de Torrent) el projecte BICIS PER A TOTES amb el qual COL·LECTIU SOTERRANYA al costat de AMA (http://www.medioambienteycambioclimatico.org/) i la resta d'associacions participants, pretenem potenciar la mobilitat sostenible i la igualtat d'oportunitats, rescatant bicicletes, reparant-les i lliurant-li-les a persones que les necessiten i que es troben en una situació econòmica complicada.

És un projecte en el qual s'està treballant molt i s'està posant molta il·lusió pel que ens agradaria comptar amb la teua presènciahttps://www.facebook.com/events/195501453982958/
Per açò us convidem a participar d'aquest projecte solidari que pretén dotar de bicicletes a persones amb pocs recursos i que la necessiten per a desplaçar-se o divertir-se.



Com a més no volem fomentar el consum irresponsable i l'esgotament dels recursos naturals ni convertir el planeta en un escombriaire, li donarem una altra oportunitat a eixes bicicletes que ja no s'usen, bé per estar oblidades, perquè arriba una nova a substituir-la o perquè simplement no hi ha recursos per a reparar-la.

El projecte consisteix a realitzar durant l'any 2014 una campanya de recollida de bicis usades, reparar-les o posar-les a punt i lliurar-les a les persones que les necessiten.

Les bicicletes es lliuraran en tres jornades distribuïdes durant tot l'any en les quals a més de lliurar les bicis, es realitzaran diversos tallers de mecànica i manteniment bàsic, seguretat vial, cicloturisme... i per descomptat excursió bicicletera en grup per a gaudir i donar a conèixer les possibilitats d'oci sostenible, esportiu i cultural que tenim a prop: L´Horta Sud, l'Albufera-Saler, parc fluvial del Turia, via churra, etc..

Per a més info o col.laboracions: bicisparatodas@gmail.com
Si tens una bici per a donar: donacionesbpt@gmail.com
Si eres una entitat social i vols rebre bicis: recibirbpt@gmail.com






2 comentarios:

Unknown dijo...

Es una idea genial teneis mi apoyo un abrazo para todos


Unknown dijo...

Es una idea genial teneis mi apoyo un abrazo para todos