miércoles, 20 de septiembre de 2017

Joan Olmos i Elena Azcárraga a #Torrent. Conferència "Mou-te per Torrent: Espai públic i participació”


Tenim el plaer de comptar amb el professor d'urbanismes Joan Olmos i Elena Azcárraga, arquitecta, urbanista i paisatgista.

Una oportunitat única d'entendre la importància de la relació

de l'espai públic que ens envolta i la qualitat de vida de les persones. Parlarem i compartirem sobre mobilitat, participació ciutadana i espais públics de qualitat i sobretot sobre el futur. El futur millor que tots i totes somiem .

La cita serà dijous que ve 21 de setembre a les 19.30 en la Casa de la Cultura de Torrent en Calle Sagra 17, al costat de la Torrent.

No t'ho pots perdre!

_____
Tenemos el placer de contar con el profesor de urbanismos Joan Olmos y Elena Azcárraga, arquitecta, urbanista y paisajista.

Una oportunidad única de entender la importancia de la relación del espacio público que nos rodea y la calidad de vida de las personas. Hablaremos y compartiremos sobre movilidad, participación ciudadana y espacios públicos de calidad y sobre todo sobre futuro. El futuro mejor que todos y todas soñamos .

La cita será el próximo jueves 21 de septiembre a las 19.30 en la Casa de la Cultura de Torrent en Calle Sagra 17, junto a la Torrent.

No te lo puedes perder!

No hay comentarios: