viernes, 13 de febrero de 2015

POLÍTIQUES JOVES I MODEL DE CIUTAT. Trobada i debat d'idees entre representants joves dels grups polítics i joves de la ciutat de Torrent

Quan queden poc més de tres mesos per a les eleccions municipals i autonòmiques, poc o res estem escoltant de propostes per part dels partits polítics, per això des de Soterranya estem preparant una sèrie de trobades entre ciutadans i ciutadanes i representants de grups polítics de la ciutat de Torrent.

Dissabte que ve 21 de febrer tindrà lloc el primer d'ells que sota el lema " POLÍTIQUES DE JOVENTUT I MODEL DE CIUTAT" tindran lloc entre les 11h i les 13h e l'Espai Jove ( Segona planta de l'Edifici Metro. En l'Avinguda del País Valencià).El model consistirà en que cada representant jove de cada grup polítics tindrà quatre minuts per a explicar les seues propostes i idees i posteriorment es generarà un debat amb els joves assistents a l'acte de manera que més enllà del famós ·".. i tu més" es creuen sinergies positives on tothom isca enriquit, els assistents escoltant propostes i els grups polítics prenent nota de les inquietuds de la ciutadania jove de la ciutat per a ser traslladades als seus programes electorals.

Si eres jove i t'importa el model de ciutat tens molts a dir perquè la ciutat la construïm les persones. No t'ho pots perdre!!

Més informació a soterranya@gmail.com En Soterranya fomentem el debat i la construcció d'espai creatius i d'intercanvi encaminats a millorar el nostre entorn de manera sostenible i solidària on la igualtat i la llibertat siguen pilars bàsics del model de ciutat que volem.


No hay comentarios: