jueves, 26 de febrero de 2015

El Congrés de Soterranya porta BICILLIBRES a Xèrica

Durant aquest cap de setmana Soterranya celebrarà el seu congrés a la població de Xèrica en la comarca de l'Alt Palància. 


Paral·lelament al congrés, Soterranya realitzarà una sèrie d'actes entre els quals destaca una nova edició de BICILLIBRES, que per primera vegada salta les fronteres de l'Horta Sud per a arribar a l'Alt PalànciaPer això aquesta preciosa població de l'Alt Palància, despertarà el matí del diumenge plena de llibres. Un portal d'una casa, un banc en un parc o al costat d'una font pot ser el lloc on trobar un dels cinquanta bicillibres que Soterranya repartirà per el municipi.La idea és senzilla, cada llibre conté un text explicatiu amb les instruccions. La idea és una vegada trobat el llibre, es enviar un mail a l'associació perquè quede constància i una vegada llegit, es demana que aquest torne a ser deixat en algun racó de la ciutat o de la comarca perquè una altra persona ho gaudeix, creant una espècie de xarxa de solidaritat i cultura

1 comentario:

Jose A. Planillo dijo...

Enhorabona per la iniciativa. Una llàstima que jo que soc dels pocs (per no dir l´unic) "beceros" actius de la comarca, no m´enterat, i no he pogut asistir.

Si hagese tingut coneixement de l´activitat per anticipat, vos haguera acompanyat gustosament!!

A la pròxima.