miércoles, 11 de mayo de 2011

2ª Projecció I Cicle de cinema i ecologia.Torrent 16 de maig 19.30h


DILLUNS 16 MAIG A LES 19.30H A LA CASA DE LA CULTURA DE TORRENT.
SEGONA PROJECCIÓ DEL CICLE " LOS VINCULOS DEL CO2"

Col.lectiu Soterranya s'ha proposat despertar la nostra consciència social i ambiental. D'una manera amena, unint cinema i ecologia tenen la intenció d’ arribar al màxim nombre de ciutadans i intentar fer-los veure que un altre món és possible i no solament això, si no necessari.

La cita, DILLUNS 16/05/2001 A LAS 19.30 HORES en la Casa de la cultura de Torrent quan donarà començament la segona projecció del primer cicle de Cinema i Ecologia organitzat pel Col.lectiu Soterranya amb la projecció de la pel.lícula “LOS VÍNCULOS DEL CO2"
On es parlarà de Dues comunitats afectades per un nou mercat mundial: el comerç de diòxid de carboni. A Escòcia, una ciutat pateix la contaminació de les indústries petrolíferes i químiques des dels anys quaranta. A Brasil, una comunitat veu com les seues terres i aigües desapareixen gradualment sota l'avanç implacable dels monocultius d'eucaliptus. Tots dos pobles estan ara units per una mateixa amenaça. En virtut d'un acord global per a reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle que contribueixen al canvi climàtic, les grans indústries contaminants, en lloc de prendre mesures reals, poden comprar crèdits de drets d'emissió que els permeten pagar a un altre perquè reduïsca emissions.

El cicle es dividirà en tres sessions que tindran lloc els dies 18 d'abril, 16 de maig i 13 de juny a les 19.30 hores en la casa de la Cultura de Torrent. L'entrada serà gratuïta.

Després de la projecció de la pel.lícula, s'iniciarà un debat on tothom tindrà l'oportunitat de participar i expressar el seu dubte i inquietuds.

No hay comentarios: