jueves, 14 de abril de 2011

SOTERRANYA ORGANITZA EL I CICLE DE CINEMA I ECOLOGIA DE TORRENT


Col.lectiu Soterranya vol despertar la nostra consciència social i ambiental. D'una manera amena, unint cinema i ecologia tenen la intenció d’ arribar al màxim nombre de ciutadans i intentar fer-los veure que un altre món és possible i no solament això, si no necessari.

La cita, dilluns que ve 18 d'abril a les 19.30 hores en la Casa de la cultura de Torrent quan donarà començament el primer cicle de Cinema i Ecologia organitzat pel Col.lectiu Soterranya amb la projecció de la pel·lícula “Food, Inc” on es mostra el funcionament de la indústria alimentària en EE.UU i els processos que s'oculten al consumidor amb el consentiment de les agències reguladores i de control governamentals. Revela que el subministrament d'aliments està controlat per un grapat de corporacions que sovint anteposen els beneficis a la salut del consumidor, al sustente d'agricultors i grangers i a la protecció del medi ambient

Segons Soterranya, amb l'organització d'aquest Cicle de Cinema i Ecologia s'està reivindicant la necessitat d'abordar altres realitats com són l'escalfament global, l'alimentació i les propostes de decreixement i provocar un canvi d'actituds davant els mecanismes de producció i de consum que generen desastres ecològics i pobresa extrema.

El cicle es dividirà a tres sessions que tindran lloc els dies 18 d'abril, 16 de maig i 13 de juny a les 19.30 hores en la casa de la Cultura de Torrent a les 19.30 hores. L'entrada serà gratuïta.

Després de la projecció de la pel·lícula, s'iniciarà un debat on tothom tindrà l'oportunitat de participar i expressar el seus dubte i inquietuds.

Més informació en soterranya@gmail.com

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quiero mostrar mi apoyo al Col.lectiu Soterranya por esta iniciativa, por partida doble. La proyección de documentales en las que podemos tomar conciencia de la realidad de lo que las grandes compañías están llevando a cabo un poco a nuestras espaldas, y con las chaslas coloquio participar con nuestra opinión, expresernos y compartir con otras personas nuestras inquietudes sobre la importancia de la Ecología en nuestra sociedad actual.
Gracias y enhorabuena.

Anónimo dijo...

Hola amigos, quería saber qué tal fue la sesión del dia 18 de abril. Espero que se animara mucha gente. Un saludo.