martes, 17 de octubre de 2023

Activitats de Soterranya a la 50ª Fira del Llibre de Torrent!

A Torrent estem de celebració! La tradicional Fira del Llibre de la ciutat arriba al seu 50 aniversari. Per això a Soterranya, amb la col·laboració de Biblioteques de Torrent, hem preparat dos activitats per descobrir, compartir i fer arribar l'amor per la lectura a tots els racons de Torrent.

El dissabte 21 d'octubre a les 18.30 a la Plaça Unió Musical, arriba una nova edició de #Bicillibres. Vine't amb la teua bici i alliberarem  centenars de llibres per tota la ciutat. Un banc a l'Avinguda, una finestra, un arbre o un cantó. Obri els ulls, perquè tu també pots trobar-ne un! O ell es pot trobar a tu! 



Més tard anirem en bici a la Lluna!. Gràcies als nostres amics i amigues d'AstroTorrent  que organitzen una observació a la Nit internacional d'observació de la lluna.



El diumenge  22 d'octubre a les 11h a La biblioteca Metro, hem organitzat una interessant Taula Rodona d'experiències  Bibliotecàries per posar en valor iniciatives ciutadanes de foment lector i accés a la informació desenvolupades a Torrent per la ciutadania.  La taula rodona estarà dirigida pel nostre Company Víctor Navarrete, i comptarà amb la participació de 
Biblioteques de Torrent. CSA La Llavor. AAVV El Vedat.CEIP Mare de Déu del Rosari. Arxiu de Torrent i  Col·lectiu Soterranya Soterranya.
Tot això englobat en un fum d'activitats més a la Fira del Llibre a la Placa Unió Musical a les que no pots faltar. 


Un cap de setmana per obrir la ment i el cor,  i omplir-te de cultura i futur. 



No hay comentarios: