lunes, 13 de julio de 2020

Bicinit a la Mar!

Som un poble mirant a la mar, així que per fi ha arribat el moment de retrobar-nos amb la nostra benvolguda mar mediterrània, remullar-nos i gaudir d'un bon sopar, una meravellosa companyia i la millor de les experiències.

L'eixida serà el dijous 16 de juliol, a les 20h des de l'ombra del nostre arbol fetitxe, el Ficus a la porta de l'Ajuntament de Torrent. Pedalarem a través de l'horta del Safranar, per a arribar a Picanya i Paiporta. Ens dirigirem  a Sedaví per la Alqueria d'Alba i des d'allà, hi anirem a Castellar Oliveral, El tremolar i Pinedo.



Important portar llums, algo per  de sopar, mascareta, repelent de mosquits i el teu millor somriure. Recorda la legislació en l'ús del casc, passarem alguna zona de carretera.


Amb motiu de la COVID 19, és important mantindre la distància física i l'ús màascareta on no siga possible  mantindre l a distància física.

Aquesta és una activitat oberta i gratuïta , on la gent participa lliurement i té com a finalitat animar a l'ús de la bici i a conéixer el patrimoni de l'Horta Sud,

No hay comentarios: