martes, 30 de junio de 2020

BICINIT A LES ESTRELES 02/07 20h. Observació BiciAstronòmica amb AstroTorrent

El patrimoni de l'Horta Sud és inacabable, per això iniciem juliol mirant cap al cel i pedalarem fins a les estreles de la mà dels nostres amics i amigues de ASTROTORRENT.
Eixirem el dijous 2 de juliol a les 20h des de la Porta de l'Ajuntament de Torrent i creuant l'horta antiga del Safranar, pedalarem pel carril bici d'Alcàsser per a desviar-nos fins a la zona de Santa Ana a Albal, un bon lloc on ASTROTORRENT podran muntar els seus telescopis i amb una mica de sort,  podrem gaudir de júpiter i Saturn i d'una lluna cada dia més plena.
Aquesta vegada cal tindre algunes consideracions en compte, a causa de la COVID 19, serà imprescindible l'ús de mascareta per a fer ús dels telescopis, així com no tocar el material i mantindre la distància física durant l'observació.



Aquesta bicinit és inclusiva, per la qual cosa si tens mobilitat reduïda i vols participar , mandanos mail a soterranya@gmail.com

Recorda Llums ( anirem per zones molt poc il·luminades) + alguna cosa per a sopar+ mascareta+ un somriure.

aquesta és una activitat oberta i gratuïta , on la gent participa lliurement i té com a finalitat animar a l'ús de la bici i a conéixer el patrimoni de l'Horta Sud,

No hay comentarios: