miércoles, 11 de septiembre de 2019

16/09 Xarrada Accessibilitat Universal. El dret a la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda

Una ciutat amable, ha de ser una ciutat inclusiva i on es respecten els drets de totes les persones a moure's de manera sostenible. Però un grup de veïnes i veïns de Torrent el tenen prou més difícil. Edificis, i comerços no adaptats, barreres arquitectòniques o cotxes mal aparcats , són alguns dels problemes als quals les persones amb mobilitat reduïda s'enfronten cada dia. Per això, comencem la Setmana de la Mobilitat Sostenible de Torrent #SEM2019 parlant d'ACCESIBILITAT UNIVERSAL amb l'Associació per la Integració de personas amb dispacitat de Torrent  ASIDIT .

La cita serà el dilluns 16 de setembre a la Casa de la Cultura de Torrent ( Carrer de Sagra. Al costat de la Torre) a les 20H.


La Xarrada pretén informar i sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de que els entorns, serveis, edificis, etc.  estiguen totalment adaptats a les persones amb discapacitat que tenen limitada la seua mobilitat per les barreres que  es troben. 


En Torrent les persones primer!!

Més informació de les activitats de la setmana a http://soterranya.blogspot.com/2019/09/actividades-semana-de-la-movilidad.html

No hay comentarios: