domingo, 4 de marzo de 2018

7/03 Conscièncine a Torrent . Dia Internacional de la Dona : "She's Beautiful When She's Angry"

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Col·lectiu Soterranya presenta una nova edició de #CONSCIÈNCINE . La CITA serà el dimecres 7 de març a les 20.15h en el local Soterranyo situat en el Carrer Sedaví 11 baix de Torrent. Es projectarà el documental "She´s beautiful When She´s Angry " 
Posteriorment hi haurà un debat mentre sopem. Serà un sopar  faixat on compartirem el que cada persona vulga aportar.

"She's beautiful when she's angry"

Documental que retrata a les dones que van fundar el moviment feminista en els seixanta. Sota l'afirmació que "el personal és polític" van fer una revolució en els seus dormitoris, en els seus llocs de treball i en tots els cercles de la seua vida. Considerades una amenaça pel FBI i ignorades en molts relats de la història, aquestes dones van canviar el món. (FILMAFFINITY)

Conscièncine, cinema amb consciència.


Con motivo del Día Internacional de la MUjer, Colectivo Soterranya presenta una nueva edición de #CONSCIÈNCINE. La cita será el miércoles 7 de marzo a las 20.15h en el local Soterranyo situado en la Calle Sedaví 11 bajo de Torrent. Se proyectará el documental "She's Beautiful When She's Angry" posteriormente habrá un debate mientras cenamos. Será una cena de sobaquillo donde compartiremos lo que cada persona quiera aportar.

No hay comentarios: