sábado, 23 de julio de 2016

Pícnic Reunió Soterranya a la fresca.26/07 21h, Plaça de l'Era. Torrent

Les millors idees sorgeixen dels millors moments, i això et proposem , passar un bon moment compartit, aquest dimarts 26 de juliol, a les 21h en la Plaça de l'Era, sí on està Aigües de l'Horta. Vine't amb alguna cosa per a compartir per a sopar i ganes de passar-ho bé i conversar sobre idees. Estem preparant el mes de la mobilitat sostenible de Torrent , per la qual cosa els teus projectes i inquietuds seran benvinguts.

La idea és generar sinergies interessants i gaudir de l'espai públic de la nostra ciutat, omplint-ho de vida i de creativitat.

També ens encantarà comptar amb els més menuts, hi ha un parc en la plaça. 

Recorda que treballem per una ciutat amable, per això es tracta de gaudir de l'espai públic sense molestar als veïns. Gaudeix de la teua ciutat i dels seus racons de forma cívica, són teus. T'esperem!

___

Picnic Reunión Soterranya a la fresca. 21h, Plaça de l'Era. Torrent 

La mejores ideas surgen de los mejores momentos, y eso te proponemos , pasar un buen momento compartido, este martes 26 de julio,  a las 21h en la Plaça de l'Era, sí donde está Aigues de l'Horta. Vente con algo para compartir para cenar y ganas de pasarlo bien y conversar sobre ideas. Estamos preparando el mes de la movilidad sostenible de Torrent , por lo que tus proyectos e inquietudes serán bienvenidos.

La idea es generar sinergias interesantes y disfrutar del espacio público de nuestra ciudad, llenándolo de vida y de creatividad.

También nos encantará contar con los más pequeños, hay un parque en la plaza. 


Recuerda que trabajamos por una ciudad amable, por eso se trata de disfrutar del espacio público sin molestar a los vecinos. Disfruta de tu ciudad y de sus rincones de forma cívica, son tuyos. Te esperamos! 

No hay comentarios: