martes, 19 de abril de 2016

BICILLIBRES Comença la I Setmana de la Llengua de #Torrent a colp de pedal.

-La I Setmana de la Llegua comença de manera sostenible-













Una finestra, una jardí, un banc a una plaça, o un portal poden ser uns dels llocs on els habitants de Torrent, han pogut trobar al obrir els ulls,  uns dels més de 100 llibres que Soterranya amb  col·laboració amb l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l'Ajuntament de Torrent , ha repartit amb bicicleta durant la nit del  18 d'abril, per a donar inici a la primera Setmana de la Llengua que es celebra al municipi de l'Horta Sud.






#Bicillibres s'ha convertit en una de les activitats més esperades del col·lectiu de Torrent i com ens apunten els seus membres “és una sort poder unir dues de les nostres passions, la mobilitat sostenible i la cultura per a totes i per a tots. Bicillibres té un funcionament senzill. Els llibres són alliberats en diferents punts de la ciutat, en el seu interior tenen un fullet amb les instruccions en les quals indica que ho lligen, que ho gaudisquen i que torne a ser alliberat de manera que es creu una cadena de cultura lliure.




El Col.lectiu Soterranya porta 13 anys treballant amb la bicicleta com a eina de canvi i millores de les ciutats i fent arribar la solidaritat la sostenibilitat i la cultura “allà on ens vulguen escolta



No hay comentarios: