martes, 29 de marzo de 2016

07/04 18.30H Estrena a Torrent del documental " LA PUERTA AZUL" Que passa darrere de la porta del CIE de Sapadors?




DIJOUS 7 DE ABRIL 18.30H. MUSEU COMARCAL DE L'HORTA SUD C/ Verge de l'olivar, 30, 46900 Torrent. ( Molt prop de l'estació de metro TORRENT)


El Col.lectiu Soterranya presenta el pròxim dia 7 d'abril a les 18.30h en el Museu Comarcal de l'Horta Sud, el documental ‘La Puerta Azul’, que retrata els Centres d'Internament d'Estrangers (CIEs) i especialment el del carrer Sapadors, situat en la ciutat de València.

Per primera vegada, un documental reuneix a els qui van crear els CIE, els qui exigeixen el seu tancament i els qui han viscut de primera mà allò que succeeix després de la porta blava. El resultat és un testimoniatge audiovisual polifònic, que dóna visibilitat a una realitat que està present en més de 200 centres al voltant d'Europa.

La entrada és gratuïta i limitada a l'aforament
_______

El Col.lectiu Soterranya presenta el próximo día 7 de abril a las 18.30h en el Museo Comarcal de la Huerta Sur, el documental ‘La Puerta Azul’, que retrata los Centros de Internamiento de Extranjeros (CIEs) y en especial el de Zapadores, ubicado en la ciudad de Valencia.

Por primera vez, un documental reúne a quienes crearon los CIE, quienes exigen su cierre y quienes han vivido de primera mano aquello que sucede tras la puerta azul. El resultado es un testimonio audiovisual polifónico, que da visibilidad a una realidad que está presente en más de 200 centros alrededor de Europa.

La entrada es gratuita y limitada al aforo.





No hay comentarios: