lunes, 29 de febrero de 2016

INVITACIÓ 6 de març. Inauguració nou espai BICIS PER A TOTES a Torrent


Estimats amics i amigues.

 Tenim el plaer de convidar-vos  el pròxim dia 6 de març a les 11h a Torrent, al nou  lliurament de BICIS PER A TOTES i a la inauguració del nou espai taller del programa solidari. 

Gràcies a BICIS PER A TOTES hem recuperat, reparat i donat 200 bicicletes a persones en risc d'exclusió o amb dificultat per a adquirir un vehicle sostenible per a desplaçar-se al treball, a l'escola, buscar feina o realitzar les seues gestions diàries. També han sigut molts els xiquets i xiquetes beneficiaris del programa perquè en BICIS PER A TOTES, estem convençudes que una bicicleta pot canviar el món.

BICIS PER A TOTES, solidaritat, sostenibilitat, mobilitat sostenible i molts somriures.

Preguem confirmació d'assistència en el mail bicisparatodas@gmail.com ___


Estimados amigos y amigas .

Tenemos el placer de invitaros el próximo día 6 de marzo a las 11h a Torrent, a la próxima entrega de BICIS PARA TODAS y a la inauguración del nuevo espacio taller del programa solidario. 

Gracias a BICIS PARA TODAS hemos recuperado, reparado y donado 200 bicicletas a personas en riesgo de exclusión o con dificultad para adquirir un vehículo sostenible para desplazarse al trabajo, a la escuela, buscar faena o realizar sus gestiones diarias. También han sido muchos los niños y niñas beneficiarios del programa porque en BICIS PARA TODAS, estamos convencidas que una  bicicleta puede cambiar el mundo.

BICIS PARA TODAS, solidaridad, sostenibilidad, movilidad sostenible y muchas sonrisas. 

Rogamos confirmación de asistencia en el mail bicisparatodas@gmail.com 

No hay comentarios: