lunes, 9 de marzo de 2015

Dimarts 10 de març a les 20h. XARRADA. ÉBOLA EL SILENCI D'OCCIDENT. Per Natxo , Cooperant de "Médicos del Mundo" a Àfrica.


DIMARTS 10 DE MARÇ A LES 20H
SOTERRANYA
C/ Sedaví 11 Baix. Torrent 

Durant un temps l'ébola va estar en boca de tots, mitjans de comunicació, governs, opinió pública, però poc o res es parla ja sobre això. Ja va acabar l'epidèmia? Ho segueixen patint en alguns llocs? s'està fent prou? i el més important que està fent el primer món per a acabar amb aquesta problemàtica?

A aquestes i altres preguntes ens respondrà Natxo que ha sigut cooperant de "Médicos del mundo", destinat a Àfrica fins fa poc temps. Un relat de primera mà que oferirà llum sobre l'Ébola i tot els aspectes socials que emboliquen a l'epidèmia.

No t'ho pots perdre.


________

MARTES 10 DE MARZO A LAS 20H
SOTERRANYA
C/ Sedaví 11 Baix. Torrent 

CHARLA. ÉBOLA EL SILENCIO DE OCCIDENTE.

Durante un tiempo el ébola estuvo en boca de todos, medios de comunicación, gobiernos, opinión pública, pero poco o nada se habla ya sobre ello. Ya terminó la epidemia? Lo siguen sufriendo en algunos lugares? se está haciendo lo suficiente? y lo más importante que está haciendo el primer mundo para terminar con esta problemática?

A estas y otras preguntas nos arrojará luz Nacho que ha sido cooperante de Médicos del Mundo en África hasta hace poco tiempo. Un relato de primera mano que ofrecerá luz sobre el Ébola y los aspectos, culturales. sanitarios y sociales que envuelven a la epidemia.

No te lo puedes perder.

No hay comentarios: