jueves, 3 de abril de 2014

13 D'ABRIL II CICLOPASSEIG CULTURAL PER LA VALÈNCIA DE LA REPÚBLICA I VIDEOFORUMPer segon any consecutiu, i després de l'èxit de la primera edició, des de Col.lectiu Soterranya volem unir dos de les nostres passions, la mobilitat sostenible i la recuperació de la memòria històrica. És per això pel que diumenge que ve dia 13 d'abril pots participar amb nosaltres en les diferents activitats que hem preparat per a commemorar el 83 aniversari de la proclamació de la II República.
Sabies que durant 11 mesos en 1937 la ciutat de València va ser capital de la República? Ministeris, refugis, centres culturals de primer ordre... Vine a descobrir a colp de pedal, les històries i els llocs clau d'aquells anys.


ACTIVITATS. Diumenge 13 d'abril


10.00h Eixirem amb les nostres bicicletes des de Torrent, des del ficus situat en l'Avinguda del País Valencià en la porta de l'Ajuntament de la ciutat.

10.15h Arreplegarem les persones que vulguen incorporar-se en el carrilbici a l'altura de Picanya

10.30h Recollida de les persones que vulguen unir-se en Sant Isidre (final del carril bici Torrent-València)

11.00h Quedada en l'inici de la ruta. Torres de Serrans

11.00-13.00h Bicipasseig per les València de la República

13.00h Dinar enfaixat als jardins del riu i tornada amb bici a Torrent

19.00h Videoforum " LAS MAESTRAS DE LA REPÚBLICA" en el local de Soterranya . C/ Sedaví 11 baix de Torrent ( fàcil accés amb bicicleta)Us esperem!


________________

Por segundo año consecutivo, y después del éxito de la primera edición, desde Col.lectiu Soterranya queremos unir dos de nuestras pasiones, la movilidad sostenible y la recuperación de la memoria histórica. Es por ello por lo que el próximo domingo día 13 de abril puedes participar con nosotros en las diferentes actividades que hemos preparado para conmemorar el 83 aniversario de la proclamación de la II República.

¿Sabías que durante 11 meses en 1937 la ciudad de València fue capital de la República? Ministerios, refugios, centros culturales de primer orden... Ven a descubrir a golpe de pedal, las historias y los lugares clave de aquellos años.

ACTIVIDADES

Domingo 13 de abril

10.00h Saldremos con nuestras bicicletas desde Torrent, desde el ficus situado en la Avenida del País Valenciano en la puerta del Ayuntamiento de la ciudad.

10.15h Recogeremos las personas que quieran incorporarse en el carrilbici a la altura de Picanya

10.30 Recogida de las personas que quieran unirse en San isidro (final del carril bici Torrent-Valencia)

11.00h Quedada en el inicio de la ruta. Torres de Serrans

11.00-13.00h Bicipaseo por las València de la República

13.00h Comida de sobaquillo en los jardines del río y vuelta en bici a Torrent

19.00h Videoforum " LAS MAESTRAS DE LA REPÚBLICA" en el local de Soterranya . C/ Sedaví 11 bajo de Torrent ( fácil acceso en bicicleta)


Os esperamos!

No hay comentarios: