lunes, 17 de marzo de 2014

DESCOBRINT LA PERENXISA DE LA MÀ DE SOTERRANYA

Diumenge 23de març, podràs gaudir de la mà de Soterranya d'uns dels nostres paratges naturals més bells, alhora que treballarem conceptes com a solidaritat, cooperació i sobretot respecte pel medi ambient. Esteu convidades!


Ruta al terme de Torrent, aprofitant part del Sender PR V-162  que ofereix paratges molt interessants i atractius per a caminar, aixi com descobrir els nostres efectes sobre el nostre medi natural.
Data i horari previst: Diumenge 23 de març, de 9 a 15 h.
Punt de trobada: Ajuntament de Xirivella i estació metro Torrent – El Vedat – Urb Calicanto ( c/ Dr. Bartual ) http://goo.gl/maps/D9cDP ( Ruta i parades del bus )
Edat: a partir de 8 anys
Coordina: Centre Jove Xirivella – Ajuntament de Xirivella.
Col·labora: Col·lectiu Soterranya.
soterranya-logo
QUI POT PARTICIPAR?Joves i adolescents de 12 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s’indiquen en cada cas.
Els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.
En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

INSCRIPCIÓ


DESPLAÇAMENTS: La informació sobre el transport es facilitarà en cada cas. L’autobús passarà pels municipis que tenen inscrites a l’activitat almenys 10 persones.
CAL DUR… roba i calcer adequat. Per a les activitats en bici, has de dur la teua bici i casc. No oblides l’aigua, l’esmorçar o el dinar, segons la durada de l’activitat.
Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

Més informació. al Centre d'Informació JUvenil de la teua ciutat.


No hay comentarios: