miércoles, 12 de febrero de 2014

BICIRUTA MISTERIOSA .La ciutat amagada 22/02/14

 BICIRUTA MISTERIOSA .La ciutat amagada 
Vols descobrir de la mà de Soterranya uns dels llocs més amagats de la ciutat de València? Vols vindre amb nosaltres a celebrar la vida amb bicicleta?

La nostra aventura començarà a les 6 del matí del dissabte 22 de febrer quan eixirem amb les nostres bicicletes des del Ficus situat a l'inici de l'Avinguda del País Valencià, al costat de l'Ajuntament de Torrent.

A colp de pedal, ens obrirem pas a través de la nit i creuant la comarca podrem deixar-nos seduir pels olors i els sons de l'horta. L'arribada al nostre primer lloc de destinació serà aproximadament sobre les 07.30h on podrem contemplar un meravellós espectacle. Desdejunarem i tindrem temps de passar una bona estona i gaudir de l'entorn. Sobre les 9.15 pedaletjarem fins la nostra segona parada, on visitarem dos llocs que sens dubte ens sorprendran. La visita acabarà al voltant de les 13.30 quan tornarem a casa.

Recomanacions:

Evidentment la ruta és gratuïta però necessitem que confirmeu. Tan sols hi ha 15 places per a les visites del dissabte, intentarem ampliar. És necessari confirmar a soterranya@gmail.com 

La ruta és fàcil, uns 40 km en pla. Necessari bici en bon estat, parxes, càmera, llums, roba, d'abric, menjar, aigua i BON ROTLLO 

Realitzarem un desdejuni conjunt, així que si us sembla bé portem algunes coses cadascun i compartim.


LA VIDA EN BICI MOLA MÉS ;-)

No hay comentarios: