martes, 23 de diciembre de 2008

Trueque de llibres 27/12/08. Cultura per a tots i totes.Dins del seu projecte cultural Torrentdellibres, l'associació Col.lectiu Soterranya de Torrent, realitzarà un trueque de llibres. Un trueque és l'intercanvi d'un objecte o servei per altre objecte o servei. En aquesta transacció no apareix diners i el “contracte” pel qual s'acorda l'intercanvi es diu permuta. La dinàmica és senzilla, qualsevol persona es podrà acostar a la taula que estarà instal·lada i podrà deixar un llibre i dur-se algun dels quals es troben en aqueix moment sobre la taula.

En paraules de responsables de l'associació, “es tracta de seguir amb la nostra campanya d'aproximar la cultura a tots i totes, i potenciar el consum de manera responsable, especialment en aquestes dates”

La cita serà dissabte que ve 27 de desembre des de les 17h a les 19h en l'inici de l'Avinguda del País Valencià, en la Plaça Bisbe Benlloch, de la capital de l’Horta Sud.

Col.lectiu Soterranya en una associació amb seu a Torrent, la finalitat de la qual és informar, reivindicar i crear una consciència crítica en la ciutadania.
________________________________________________________________

Dentro de su proyecto cultural Torrentdellibres, la asociación Col.lectiu Soterranya de Torrent, realizará un trueque de libros. El trueque es el intercambio de un objeto o servicio por otro objeto o servicio. En dicha transacción no aparece dinero y al “contrato” por el que se acuerda el intercambio se llama permuta. La dinámica es sencilla, cualquier persona se podrá acercar a la mesa que estará instalada y podrá dejar un libro y llevarse alguno de los que se encuentren en ese momento sobre la mesa.
En palabras de responsables de la asociación, “se trata de seguir con nuestra campaña de aproximar la cultura a todos y todas, y potenciar el consumo de manera responsable, especialmente en estas fechas”

La cita será el próximo sábado 27 de diciembre desde las 17h a las 19h en el inicio de la Avenida del País Valencià, en la Plaça Obispo Benlloch, de la capital de l’Horta Sud.


Col.lectiu Soterranya en una asociación con sede en Torrent, la finalidad de la cual es informar, reivindicar y crear una conciencia crítica en la ciudadanía.

No hay comentarios: