lunes, 29 de febrero de 2016

INVITACIÓ 6 de març. Inauguració nou espai BICIS PER A TOTES a Torrent


Estimats amics i amigues.

 Tenim el plaer de convidar-vos  el pròxim dia 6 de març a les 11h a Torrent, al nou  lliurament de BICIS PER A TOTES i a la inauguració del nou espai taller del programa solidari. 

Gràcies a BICIS PER A TOTES hem recuperat, reparat i donat 200 bicicletes a persones en risc d'exclusió o amb dificultat per a adquirir un vehicle sostenible per a desplaçar-se al treball, a l'escola, buscar feina o realitzar les seues gestions diàries. També han sigut molts els xiquets i xiquetes beneficiaris del programa perquè en BICIS PER A TOTES, estem convençudes que una bicicleta pot canviar el món.

BICIS PER A TOTES, solidaritat, sostenibilitat, mobilitat sostenible i molts somriures.

Preguem confirmació d'assistència en el mail bicisparatodas@gmail.com 



___


Estimados amigos y amigas .

Tenemos el placer de invitaros el próximo día 6 de marzo a las 11h a Torrent, a la próxima entrega de BICIS PARA TODAS y a la inauguración del nuevo espacio taller del programa solidario. 

Gracias a BICIS PARA TODAS hemos recuperado, reparado y donado 200 bicicletas a personas en riesgo de exclusión o con dificultad para adquirir un vehículo sostenible para desplazarse al trabajo, a la escuela, buscar faena o realizar sus gestiones diarias. También han sido muchos los niños y niñas beneficiarios del programa porque en BICIS PARA TODAS, estamos convencidas que una  bicicleta puede cambiar el mundo.

BICIS PARA TODAS, solidaridad, sostenibilidad, movilidad sostenible y muchas sonrisas. 

Rogamos confirmación de asistencia en el mail bicisparatodas@gmail.com 

jueves, 18 de febrero de 2016

Soterranya Exposició DONES DE LA REPÚBLICA FENT HISTÒRIA. Del 24 de febrer a l'11 de març a #Torrent





Amb motiu dels actes programats per Soterranya per la celebració del Dia de la Dona. Col.lectiu Soterranya i el Museu Comarcal de l’Horta Sud,  tenim el plaer de convidar-vos a la inauguració de l'exposició " Dones de la República. Fent história" el pròxim dia 24 de febrer a les 18.30 en el Museu Comarcal de l'Horta Sud a Torrent. Mare de Déu de l’Olivar 30. 46900 Torrent


L’exposició podrà ser visitada fins l’onze de març de dimarts a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h i dissabtes d’11 a 13.30h i de 17 a 20h

A més,  per a aquesta activitat comptem amb la col·laboració de Dones en Acció de Xirivella.

us esperem!

Col.lectiu Soterranya és una associació cultural i social amb seu a Torrent.

Es tracta d’una entitat apartidista, aconfessional i sense ànim de lucre,  la finalitat de la qual és informar, revindicar i crear una conciència crítica en la ciutadania, animant a la societat civil a la participación en la construcciió del seu entorn, creant  un entorn més just, més sostenible, i més humà.
A

sábado, 6 de febrero de 2016

#JuntsFemTorrent REFORESTACIÓ SERRA PERENXISA 07/02/2016 10h.







En Soterranya estem enamorades de #Torrent i de la Serra Perenxisa, per això aquest diumenge ens anem amb molts més amics i amigues, a acaronar-la, omplint-la d'espècies autòctones

Hem quedat a les 10h en el local de la Falla Cronista Beguer al carrer Cronista Vicent Beguer, 2 de Torrent. Porta't alguna eina per a plantar i alguna cosa per a esmorzar, passarem un gran dia!

Aquesta acció s'engloba dins del projecte #JuntsFemTorrent , on al costat de Soterranya es troben altres associacions com la Falla Cronista Beguer I Esteve, Adisto, Corazones abiertos, Artic I Laura Vicuña.

#Soterranya #Mediambient #Torrentmola