jueves, 23 de octubre de 2014

EN SOTERRANYA SOM D'ENHORABONA!! Conbici menbre de la European Cyclist' Federation





En Soterranya estem d'enhorabona!! Com a membres de la plataforma Conbici, passem a formar part de la  European Cyclists' Federation, entitat amb membres de 40 països, i amb l'objectiu d'aconseguir que les polítiques dels organismes europeus permetrà que es consolide l'ús de la bicicleta en tota Europa, amb més ciclistes i més desplaçaments saludables a cop de pedal. Aquest pas permetrà una major col·laboració de ConBici amb entitats anàlogues en altres països i un fort impuls al projecte EUROVELO a Espanya. 

www.conbici.org



miércoles, 22 de octubre de 2014

ÈXIT DEL TALLER PER A MAJORS SOBRE CANVI CLIMÀTIC, RECICLATGE I MOBILITAT SOSTENIBLE



Divendres passat 17 d'octubre impartirem un taller sobre canvi climàtic, reciclatge i mobilitat sostenible en el Centre Municipal de Persones Majors d'Arniches. Hem de reconèixer que treballar amb persones majors és un plaer, en tot moment es van mantenir atents, curiosos i receptius,  convertint el taller en un fructífer intercanvi d'idees i un espai on tots i totes vam aprendre, ells i elles, i nosaltres. 




En Soterranya estem segurs i segures que aquest és el principi d'una sèrie d'accions dirigides als majors, un segment de la població amb el qual no havíem treballat mai i que sense lloc a dubte tenen molt a dir i molt que aportar per a construir un món millor.

Gràcies!!

miércoles, 15 de octubre de 2014

Soterranya organitza taller mediambiental al Centre Municipal de Persones Majors "Arniches" a València






No importa l'edat que tingues, cuidar el nostre planeta i frenar el canvi climàtic és cosa de tots i de totes...



















Des de Soterranya volem fer arribar la importància de la sostenibilitat i la protecció de medi ambient a tots el col·lectius, per això proper divendres  17 d'octubre realitzarem un taller sobre reciclatge, reducció de residus i mobilitat sostenible en el Centre de Dia per a Persones Majors "Arniches" a València destinat a persones majors on farem un repàs de les petites accions que en el nostre dia a dia podem fer per a frenar el canvi climàtic. 

Perquè millorar el món està al teu abast...